Spring til indhold
Nyhed

Føtex Food åbner ved Albani Torv

29-10-2020

Når AP Pensions tre byggerier slår dørene op , vil Salling Group være blandt lejerne. I løbet af foråret 2021 åbner Fyns første Føtex Food i den nye bydel.

I slutningen af 2020 vil de første to ud af AP Pensions tre udlejningsejendomme ved Fisketorvet og Albani Torv være klar til indflytning. De tre udlejningsejendomme kommer i alt til at indeholde 217 lejeboliger. Ligesom der også bliver plads til erhverv og detail.

I den største af de tre ejendomme, Albani Torv Karréen, som står klar i foråret 2021, har AP Pension og Salling Group netop indgået en aftale om åbningen af en Føtex Food. Dermed får ikke bare Odense, men Fyn sin første Føtex Food, der adskiller sig fra normale Føtex supermarkeder, ved at butikkerne er mindre, og fokus er på fødevarer, økologi og gode råvarer. Butikken, der bliver på knap 2.000 kvadratmeter, deles op i specialafsnit med hverdagsvarer og delikatesser.

Adm. direktør i AP Ejendomme, Peter Olsson, er glad for aftalen med Salling Group.

- Vi er meget glade for, at Salling Group ser de mange muligheder, som den kommende bydel i Odense giver. Med Fyns første Føtex Food, får de kommende lejere gode handlemuligheder tæt på, hvor de bor, og med en stor underjordisk parkeringsplads får Odenses mange borgere gode parkeringsmuligheder, når de vil handle i butikken. Aftalen med Salling Group strækker sig mange år ud i tiden, og vi ser frem til, at Føtex Food åbner i bydelen, fortæller Peter Olsson.

Med sine mange muligheder ser Peter Olsson fortsat Odense som en meget spændende by at udvikle ejendomme i.

- Vi oplever en stor interesse for den nye bydel, der bekræfter os i, at det er et godt projekt, vi opfører. Med sin størrelse er Odense naturligvis en spændende by for os at udvikle i. Byen giver mange muligheder, uanset om man er studerende, har etableret sig med familie og børn eller nyder tilværelsen som pensionist, siger Peter Olsson.

Hos Salling Group ser de frem til at kunne åbne dørene for deres kommende Føtex Food i Odense.

- Det er et spændende projekt, som AP Pension opfører i Odense. Med den centrale placering i byen og de planer, der er for området, giver det god mening for os at åbne en Føtex Food i bydelen.

For yderligere information:
Peter Olsson, adm. direktør AP Ejendomme. Mobil: 2098 5018
Carsten Hadsbjerg, udviklingschef Salling Group. Mobil:
40447249